Schoonmakerzoeken.nl is gespecialiseerd in kantoor schoonmaak en huishoudelijke hulp. Via de website zoek je eenvoudig en snel naar een schoonmaakhulp in de buurt. Handig wanneer je zelf niet altijd tijd hebt om te stofzuigen, af te stoffen en de ramen te lappen. Vanaf ongeveer €15,00 per uur huur jij een goede schoonmaker in die van aanpakken weet en er wekelijks voor zorgt dat jouw huis er perfect uitziet. Zo houd jij tijd over voor leuke dingen. Een schoonmaakhulp wordt met name ingehuurd door drukke gezinnen waar de ouders beide werken. Maar ook ouderen en eengezinshuishoudens hebben baat bij een extra hulp in het huishouden. Je kunt zelf het aantal uren kiezen, je kunt dus ook prima een deel van het huishouden wel zelf blijven doen. Dit overleg je allemaal met de schoonmaakhulp.

Vakkundig schoonmaakbedrijf vinden

De schoonmakers zijn ervaren in alle facetten van het vak. Zoals u van een schoonmaakbedrijf mag verwachten wordt elke opdracht grondig aangepakt en opgeleverd zoals afgesproken. Je overlegt zelf met het bedrijf of de huishoudelijke hulp welke taken wel en niet bij het schoonmaken horen. Een overzicht van de specialiteiten:

Voor particulieren en bedrijven

Veel mensen hebben het idee dat een schoonmaakbedrijf alleen geschikt is voor het schoonmaken van bedrijven. Dit is echter niet het geval, u kunt als particulier namelijk ook bij ons terecht. Via de website vind je ook professionnels beschikbaar voor eenmalige schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor periodieke schoonmaakbeurten. Soms wordt er gewerkt met een contract, maar dat is niet altijd van toepassing. U kunt zelf kiezen voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak van uw pand of woning. Voor bedrijven is het wel zo prettig wanneer alles schoon is. Dit is fijn voor werknemers die hier toch zo’n 40 uur per week verblijven. Maar ook voor gasten en klanten is het prettig wanneer het kantoorpand een representatieve uitstraling heeft.